The best Side of petek tamiri

Wiki Article

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

peteğimizin açma kapama vanası bozuldu. yenisini aldık ama takamıyoruz. sadece vanayı peteğe taktırmak istiyoruz

Kombide mevcut olan parçalardaki problemi anlayıp gerekli yedek parça ile değişimini sağlayabilir veya mevcut arızalı parçayı onarabilirler.

Bu peteklerin su geçiş aralıkları daha dar olduğu için tıkanma riski daha fazladır. Firmamız her three yılda bir aksatılmadan alüminyum petek temizleme işleminin yapılmasının uygun olacağına karar verir.

Bu sebeple hem kombi arızalarınızın giderilmesi hem de rutin kombi muayeneleriniz için en yakın kombici ile iletişime geçmelisiniz. Kombinizin doğru çalışması elektrik, doğalgaz ve sudan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. 

Çamurlaşma ve tortulaşma nedeni ile yerden ısıtma sisteminde tıkalı boruların olduğu bölgelerde ısınmama sorunları yaşanmaktadır.

Irmak Tesisat olarak, su tesisatı malzemeleri, banyo ve tuvalet tesisatı malzemeleri, kombi tesisatı ve şofben tesisatı malzemeleri satışı konularında hizmet vermekteyiz. Eskişehir tesisat ürünleri satışı konusunda yıllardır aynı kalitede hizmet veren Irmak Devamı

Yeni teknoloji ile birlikte cihazlı su tesisatçılar ortaya çıkmaya başlamıştır. Geçen zamanla doğru orantılı olarak tecrübeye ve yeni cihazlara sahip olan tesisat firmamız kendini geliştirmeyi başarmıştır.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Petek temizleme işlemi kombinizin daha verimli çalışmasını ve faturalarınızda da yüzde 30 tasarruf sağlar.

Peteğin delik olan yerini kuruttuktan sonra Solar fix sarı ve mavi olaral iki renkte oyun hamuru şeklindedir. İki renkten ufak parçalar koparıp birbirine karıştırıp delik noktaya içine doğru yedirerek yaparsanız oradaki sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. SAYGILARIMIZLA

1986 yılında oto teyp markalari Pioneer clarion ve oto anfi onarımi olarak meslek hayatına atıldım.en son ten senedir oto navigasyon multimedya cihazları cihazları onarım üzerinde hizmet verdim.

Kalorifer peteği delindi ise bunun nedeni bir tek duruma bağlı olmayabilir. Peteğin delinmesi çAlright kolay olacak bir şey değildir. Petek delindi ise ya petekler çok eskidir ya dışarıdan darbe almıştır ya da petek içlerine zararlı bir kimyasal koymuşunuzdur. Kalorifer peteği delindi ise bunun tamiri ile peteğin sağlıklı görevini yerine getirme olasılığı oldukça düşüktür.

Ancak bu kadar uğraşmaya ve yüksek maliyete gerek yok peteğin yenisini almak daha mantıklı ancak fiyat uygunsa veya ufak bir delik petek yeni diyorsanız tamir ettirmenizi öneririz. Bazen istanbul petek tamiri sağlam petekler delinmiş olabiliyor böyle bir durum ile karşılaştığınızda kesinlikle peteği söküp atmayınız.

Report this wiki page